1 вересня 2011
Парафіяни УГКЦ м. Бровари звертаються по допомогу у зведенні храму

Дорогі браття і сестри!

До вас звертаються парафіяни Трьохсвятительської парафії у м.Бровари Київської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

У 2007 році ми отримали земельну ділянку у центрі міста і почали розробку проектно-кошторисної документації. Дозвіл на початок будови отримали 2 вересня 2010 року і відразу приступили до праці.

До Нового року ми викопали котлован і залили подушку, а з березня по червень збудували цокольне приміщення.

Загальна вартість будівництва 5 млн. 686 тис. грн.. На копання котловану та побудову цокольного приміщення ми витратили понад 450 тис. грн.

Оскільки парафія перебуває у стадії свого становлення, ми, на жаль, не в змозі покрити усі видатки, пов'язані з початком будівництва.

Тому будемо сердечно Вам вдячні за підтримку нашого проекту. Я із парафіянами щиро сподіваюсь, що наш проект не пройде повз Вашу увагу.

Парафіяни, громада міста Бровари, що на Київщині, та міська організація ВО "Свобода" доклали чимало зусиль для дозволу будівництва на вже виділеній землі храму Трьох Святителів Української Греко-Католицької церкви. Особлива подяка заступникові голови Тернопільської районної ради, члену ВО "Свобода" Роману Наконечному, який вже почав вносити суттєвий вклад у будівництво храму.

На превеликий жаль, допомоги від місцевої влади чекати не доводиться.

Звертаємось до Вас із проханням допомогти всіма можливими способами у будівництві храму Трьох Святителів у м.Бровари і долучитися до відродження Української Греко-Католицької церкви на теренах Центральної України!

Щиро дякуємо за допомогу парафіянам Броварів та Броварській міській організації ВО "Свобода" та особисто Роману Наконечному.

Щиро дякуємо за Вашу пожертву!

Від імені парафіян, о.Олег Панчиняк (тел. 0972138070, e-mail: opanchynyak@ukr.net).

Від імені Броварської міської організації.

ВО "Свобода".

депутати:

Брусенська Ганна (тел. 0931261958).

Базишин Петро (тел. 0507449858).

Кузик Петро (тел.. 0675062117).

Реквізити:

Українська громада УГКЦ.

Трьохсвятительска парафія.

ПАТ "Райффайзен Банк Аваль".

ЄДРОПОУ 22203850.

МФО 380805.