19 лютого
Націоналісти Фастівщини допомогли багатодітній сім'ї

Фастівські націоналісти неодноразово допомагали в наш скрутний час малозабезпеченим сім'ям та окремим нашим нужденним співвітчизникам. Так сталося і цього разу. До голови Фастівської районної організації ВО "Свобода" Юрія Горбинка звернулася мама п'ятьох діточок, яких виховує сама. Не треба довго думати, щоби зрозуміти, в якій скруті ця багатодітна сім'я в теперішній надзвичайно складний час. Коли наша влада думає виключно про власне збагачення, маленькі українці ледь животіють і можуть розраховувати лише на доброчинність та на небайдужих людей.

Терміново, в найкоротший термін було куплено дитяче ліжко, зібрано різні речі: дитяче взуття різних розмірів, одяганка від спіднього до верхнього, постільні комплекти ‒ як дитячі, так і дорослі. Також було передано багато різної канцелярії: зошити, блокноти, фломастери, ручки, олівці, альбоми для малювання та різноманітні дитячі настільні ігри. Не забули і про засоби особистої гігієни: мило, зубні щітки та зубні пасти, шампуні, гелі для ванн, мийні засоби для посуду.

Додали до цього всього ще картоплі, цибулі, консервації, варення та 10 кілограмів відбірного рису.

"Велика, подяка нашому побратиму-свободівцю депутату Фастівської районної ради Миколі Гірнику, який доклав чималих фінансових і транспортних зусиль. Також подяка голові Фастівської міської організації ВО "Свобода" Геннадію Яковюку. Наше свободівське гасло: "Є Свобода ‒ буде Ураїна!" втілюється в життя.

Юрій Горбинко