5 грудня 2016
Богдан Мельничук: За наше жито нас же і побито…

Директор товариства з обмеженою відповідальністю "Орлан-Інвест Груп" Антон Мирончук подав до Ірпінського міського суду позовну заяву про відшкодування майнової шкоди у сумі 235 190 гривень 60 коп. та стягнення судового збору 3 528 гривень. Відповідачами він бачить депутатів Ірпінської міської ради Марію Шевченко, Богдана Мельничука, Лаврентія Кухалейшвілі та активіста Євгена Мельничука. А нагнівався цей достойник за те, що вказані громадяни називали речі своїми іменами і намагалися захистити громадське добро від його загребущих рук.

На наших теренах пан Мирончук добре відомий як активний забудовник, котрий завдяки "дружнім" стосункам із міським головою Володимиром Карплюком систематично отримує земельні ділянки для своєї діяльності на "пільгових" умовах, без будь-яких конкурсів та зайвої бюрократичної тяганини.

Серед багатьох його "досягнень" - самочинне будівництво на земельній ділянці лісогосподарського призначення по вулиці Єсеніна, 30. За його вказівкою ще 2 червня 2015 року там було по-варварськи знищено 40 дерев. І це незважаючи на те, що мешканці вулиць Єсеніна, Озерної, Гайдара, Достоєвського стали на захист єдиного в Приірпінні кургану вільхи чорної.

Та й це ще не все. Під час протестних акцій "тітушки", які "охороняли" територію самочинного будівництва, побили протестувальників Зінаїду Безсмертну, Вадима Маштабея та Євгена Мельничука.

На сьогодні Мирончук повністю знищив вільховий гай, взявся до руйнування меліоративної системи заплави річки Ірпінь і веде будівництво багатоповерхівок вже на 1, 5 га.

Судове засідання призначено 15 грудня 2016 року на 9:30 у Ірпінському міському суді. Усіх, кому небайдужа доля нашого краю, закликаємо прийти і дати гідну відсіч варварам, які нищать наше довкілля!

Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради від ВО "Свобода"